Tussua hamina

Bleie dating..

Fressi kuopio ryhmäliikunta livejasmin

fressi kuopio ryhmäliikunta livejasmin

Ilmoittautumiskiellon voi poistaa maksamalla 4 suuruisen sakkomaksun. Ohjeet tunneille ilmoittautumiseen: 1) Kirjaudu sisän sivun yläreunasta. Jäkiekko-vuoroilla käymistä varten tarvitset ryhmäliikuntatarran korkean hallivuokran takia. SykettÄ tarjoaa viikossa yli 60 ohjattua ryhmäliikuntatuntia. Fressi24 -kuntosalit ympäri vuorokauden. Iso Omena (195 min). Aina iloinen palveluhenkilökuntamme auttaa Sinua kaikissa asiakkuuteesi ja harjoitteluusi liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä liikuntasuunnittelija Paula Ruokoseen (Opistotie) tai Sirpa Ristoon (Studentia mikäli sinulla on kysyttävä/asiaa seuraavista aiheista: Tarve saada lisä vakiovuoroja (aamupäivissä on vielä joitain vapaita aikoja). Päset tarkastelemaan liikuntakalenteria, tÄSTÄ linkistÄ. Iso Omena (165 min fressi Trainer, keskiviikko 16:50 - 19:50. Varmistaa, että kaikilla vuoroa käyttävillä on oikeus käyttä palveluja. Puhelin (muodossa valitse keskus. 2) Etusivulta löydät liikuntakalenterin, jonka kautta tunneille ilmoittaudutaan (päset etusivulle aina vasemman yläkulman sykettÄ-logoa klikkaamalla). SykettÄ tarjoaa viikoittain yli 20 avointa lajivuoroa. Varaa henkilÖkohtainen tutustumiskÄynti, sisältä halutessasi seca-kehonkoostumusmittauksen ja henkilökohtaisen palautteen (arvo 60). Peruminen onnistuu samalla tavalla kuin ilmoittautuminen. SykettÄ-liikuntapalvelut ovat Savonia-ammattikorkeakoulun sekä Itä-Suomen yliopiston opiskelijoiden ja henkilöstön sekä humakin ja Taideyliopiston Kuopion kampusten opiskelijoiden oma liikuntapalvelukokonaisuus. 4) Klikkaa päivän kohdalta haluamaasi liikuntavuoroa: Näytölle aukeaa uusi sivu, jossa esitellän kyseinen tunti.

Fressi kuopio ryhmäliikunta livejasmin - Fressi, kuopio

Avoimia lajivuoroja järjestetän yleisimmissä palloilulajeissa sekä yhteistyöseurojen kanssa myös esim. Avoimet lajivuorot ovat viikottaisia vuoroja, ja niille saavat osallistua sekä opiskelijat että henkilökunnan jäsenet.

Fressi kuopio ryhmäliikunta livejasmin - Lippumäki, kuopio, Finland

Liikuntakeskus, fressi, kuopio tarjoaa viihtyisissä tiloissa kattavat kuntosali-, ryhmäliikunta - ja oheispalvelut. Tervetuloa kokeilemaan - ilmaiseksi! Henkilökohtainen asiakaspalvelu, kuntosali, ryhmäliikunta, Lasten, fressi ja oheispalvelut; Helsinki, Kamppi.

0 Svar till “Fressi kuopio ryhmäliikunta livejasmin”

Jätä vastaus

Sähkö posti osoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *