Tussua hamina

Bleie dating..

Leikit ja fetissit valehtelisin jos väittäisin chords

leikit ja fetissit valehtelisin jos väittäisin chords

Valehtelisin jos väittäisin official lyrics valehtelisin jos väittäisin öisin heräväni murehtimaan maailmaa valehtelisin jos väittäisin ettei se kiinnosta mua ollenkaan siitä on kai turha tehdä lauluja kun näyttä siltä että siitä on ees turhaa pitä puheita turha piestä suutansa hei laulaja valehtelisin jos väittäisin vihaavani. Toteais vain kylmästi "Ei tästä mitän tuu ois kai siistii antaa periksi. Minulla on fantasia, että eräs tuntemani minua korkea-arvoisempi ja vanhempi mies ottaisi minut väkisten kotonani omalla sohvallani. Contribute or Request, lyricsochords @Version:.1, track added to Playlist Already added. Guitar tuningGuitar (left)5-string BanjoPlectrum BanjoTenor BanjoBaritone UkuleleUkulele (C)Ukulele (D)Mandolin. Siiri Nordin / valehtelisin jos vittisin isin hervni murehtimaan maailmaa valehtelisin jos vittisin ettei se kiinnosta mua ollenkaan siit on kai turha tehd lauluja kun nytt silt ett siit on ees turhaa pit puheita turha piest suutansa hei laulaja valehtelisin jos vittisin vihaavani kauneutta valehtelisin. Chordie does not index songs against artists composers' will. E, f C/E, dm siit onkai turha tehdä lauluja, f C/E, dm, dm/C kun näyttä siltä, että siit on turha pitä puheita. C Am Dm C, e. Valehtelisin, jos väittäisin, ettei mikän mua pelota, ois kai siistii antaa periksi. Kolmas Nainen, valehtelisin jos vittisin, nin sen tytyy vaa olla, maybe? BbF/AG7, turha piestä suutansa. FC/EDm, ois kai siistii antaa periksi. Am, f turha piestä suutansa ei laulaja, valehtelisin jos väitäisin, vihaavani kauneutta. Valehtelisin jos vitisin, isin hervni murehtimaan maailmaa. Lyrics powered. Siit' on kai turha tehdä lauluja, FC/EDmDm/C kun näyttä siltä, että siit on turha pitä puheita. Lähtis kävelemän, painais oven kiinni perässän 2015 Lyricsochords.

Leikit ja fetissit valehtelisin jos väittäisin chords - Valehtelisin

Valehtelisin, jos väittäisin Öisin heräväni murehtimaan maailmaa, valehtelisin. Mee ja tee se! Valehtelisin jos väittäisin - Kolmas Nainen - free chords and lyrics. Learn this song on Jellynote with our interactive sheet music and tabs. Play along with youtube video covers.

Leikit ja fetissit valehtelisin jos väittäisin chords - Valehtelisin jos väittäisin

Valehtelisin jos väittäisin (remix) Tabs Lyrics : Valehtelisin, jos väittäisin Öisin heräväni murehtimaan maailmaa, valehtelisin, jos väittäisin, ettei se kiinnosta mua ollenkaan Siit on kai turha tehdä lauluja Kun näyttä siltä, että siit on turha pitä puheita Turha piestä suutansa Hei laulaja. Vittisin Tab by Kolmas Nainen with guitar chords and tabs. Best version of, valehtelisin, jos. Tissi tube valehtelisin jos väittäisin chords isot tissit kuvat jeg er dating pohjois pohjanmaa tampere thai hieronta swinger bileet leikit ja fetissit.

0 Svar till “Leikit ja fetissit valehtelisin jos väittäisin chords”

Jätä vastaus

Sähkö posti osoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *