Tussua hamina

Bleie dating..

Takaapäin seksi helenainen blogi

takaapäin seksi helenainen blogi

Jump to navigation, vauva, kokosimme yhteen lapsuutesi nostalgiset lelut testaa, muistatko kaikki. Nöyrästi hän avaa suunsa ja alkaa imeä kyrpä. Samassa hetkessä mieleeni piirtyy ajatus siitä, että miten vien asian eteenpäin nyt niin ettei tästä keskustella tänän. Pidän kiinni toisella kädellä tukasta ettei narttu päse karkuun. Näin penis ei vänny. Tämän vuoksi miehet haluavat ottaa naisen takaapäin: Asento on eläimellinen. Otan molemmista pakaroista lujan otteen ja venytän niitä erilleen ja painan persettä samalla, näin saan kyrvän vieläkin syvemmälle suoleen. Koira-asento on kiihottavan rietas, koira-asento on miesten suosikki rajuutensa vuoksi. Jän seisomaan itse sängyn viereen ja vedän nartun perseen lähelle, yhdellä lujalla työnnöllä työnnyn vittuun pohjaan saakka. Puen housut ja paidan pälleni, avaan makuuhuoneen oven ja pois taakse katsomatta. Asento näyttä suurinpiirtein tältä: Kyllä, asento muistuttaa hyvin paljon doggy styleä. Nainen ei voi hyväillä miestä käsillän. Tämän vuoksi ratsastava nainen kiihottaa: Aktiivinen nainen ja kasvojen edessä pomppivat rinnat sytyttävät miehen. Avaan oven ja kävelen sisälle, heitän treenikassin lattialle. Suomalaisen kyselyn mukaan lähetyssaarnaaja on naisten lempiasento ja miehille toiseksi mieluisin. Tämän vuoksi takaperin ratsastus kiehtoo miehiä: Miehellä on parhaat mahdollisuudet keskittyä nautiskeluun ja katseluun. Juontaja Jaajo Linnonmaa: Isien pitäisi ehdottomasti lukea lapsilleen! Lue myös: Mitä suosikkiseksiasentosi kertoo sinusta? Lue myös: Onko naisen seksuaalinen halu yhtä eläimellistä kuin miehen?

Videos

Sexy Cam Girl Sucking Big Uncut Cock.

Seksiasennot: Takaapäin seksi helenainen blogi

Herrasmiesten blogi, joka jakaa yleissivistävä tietoa Herrasmiesblogi. Joidenkin kyselyiden mukaan seksi takaapäin ei ole tarpeeksi intiimiä. Mietin miltä tuntuisi ratsastaa kalusi pällä. Olisi ihanaa jos ottaisit minut takaapäin.

Seksiä: Takaapäin seksi helenainen blogi

Paksua ja kovaa takaapäin pitkän Pohdin viime viikonloppuna erän tapaamisen jälkeen, että mikä on se juttu, joka on asiakkaideni mielestä tapaamisissa kaikkein parasta. Siis joo sen jälkeen päs taas tunnelmaan mut tuli kyl kyssäri mieleen jos sä olit takaapäin ja laitto kaks sormee sun sisälle niin miten se pysty sillä peukulla hieroo sun klittaas? Aa vai se ol isiin su nsivulla heiromassa?

0 Svar till “Takaapäin seksi helenainen blogi”

Jätä vastaus

Sähkö posti osoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *