Tussua hamina

Bleie dating..

Runkkaus video fressi seinäjoki ryhmäliikunta

runkkaus video fressi seinäjoki ryhmäliikunta

Palautteesi on tervetullut ja tärkeä! Onko sinulla voimassaolevia tuntivarauksia vanhassa varausjärjestelmässä? Fressi Seinäjoen ryhmäliikuntatuntien nettivarauksen osoite on muuttunut. Muistathan siis edelleen lunastaa varauksesi viimeistän 10 minuuttia ennen tunnin alkua. Sähköposti, valitse keskus haluan myös vinkkejä liikunnan ja hyvinvoinnin edistämiseen veloituksetta sähköpostiini! Tule tutustumaan ja nauttimaan monipuolisesta tarjonnasta sekä rennosta tunnelmasta! Uusi osoite on /calendarweek? Järjestelmän vaihtuessa myös treenimaksusi viitenumero muuttuu. Käytössäsi ovat ryhmäliikuntatuntien lisäksi myös kuntosalimme ja jopa lastenhoito. Muista myös, että loppuvenyttely on oleellinen osa harjoittelua ja kruunaa liikuntahetkesi! Palautteesi ja kehitysideasi ovat nyt erityisen tärkeitä koko järjestelmän hallinta on omissa käsissämme, mikä mahdollistaa nopeatkin parannukset tiellä kohti alan asiakaslähtöisintä digitaalisen palvelun kokonaisuutta! Tämän jälkeen varauksesi on voimassa normaalisti vanhaan tapaan. Veloitukseton kokeilu on tarkoitettu uusille asiakkaille. Kokeile veloituksetta, nyt voit tutustua ryhmäliikunnan palveluihimme veloituksetta 3 päivän ajan. Kun saat elokuun laskun, huomioithan uuden viitenumeron, jotta suorituksesi kirjaantuu sujuvasti uuteen järjestelmän. Ryhmäliikuntatuntien ohjeet ja varaukset, mukaan tunnille tarvitset sopivan vaatetuksen lisäksi vain puhtaat sisätossut, juomapullon ja pikkupyyhkeen. runkkaus video fressi seinäjoki ryhmäliikunta

Runkkaus video fressi seinäjoki ryhmäliikunta - Liikuntakeskus Seinäjoki

Fressi Seinäjoki on täyden palvelun liikuntakeskus, jossa on kaikki uusista välineistä ryhmäliikuntaan ja solariumiin. Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Fressi Seinäjoki - laadukas kuntosali, ryhmäliikunta ja liikuntakeskus loistavilla palveluilla. Tutustu maksutta jopa kuukauden ajan. Henkilökohtainen asiakaspalvelu, kuntosali, ryhmäliikunta, Lasten, fressi ja oheispalvelut Helsinki, Kamppi Ryhmäliikunnan nettivaraus Tilat Henkilökunta.

Runkkaus video fressi seinäjoki ryhmäliikunta - Kuntosali

Kirjoita seuraavat merkit alla olevaan tekstikenttän. Saatko meiltä paperilaskuja, tai oletko asettanut laskumme verkkopankissa toistuvaismaksatukseen?

0 Svar till “Runkkaus video fressi seinäjoki ryhmäliikunta”

Jätä vastaus

Sähkö posti osoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *