Tussua hamina

Bleie dating..

Hieronta ei seksi ruskea vuoto raskaus

hieronta ei seksi ruskea vuoto raskaus

Ystävällisin terveisin, Marja Pasanen Erikoistuva läkäri Naistentaudit ja synnytykset HUS/Hyvinkän sairaala kysymys: Olen viimeisen kahden vuoden aikana saanut neljä keskenmenoa. Kertomuksesi perusteella minulle tuli sellainen kuva, että kyseessä olisi vielä melko varhainen raskaus, mahdollisesti viikot 11-12? Ja tuntuu että gynekologit sanovat että ei ole mahdollista ja osa läkäreistäkin, kun taas sitten osa läkäreistä on ollut sitä mieltä että nimenomaan siitä johtuu. Hienoa, että sinulla on kaksi normaalisti mennyttä raskautta ja synnytystä taustalla. Vastaus: Hei, Alkuraskauden keskenmenot ovat hyvin yleisiä, noin 15 (-20) alkuraskauksista menee kesken eikä näille usein löydy selkeä syytä. Keskenmenon jälkeen istukkahormonin pitoisuuden pitäisi laskea normaalille tasolle noin viidessä viikossa. Minulla todettiin toinen tuulimunaraskaus.5, josta sain tyhjennysläkkeet seuraavaks päiväksi. Nyt on kolmas raskaus alullaan, rv 51, minua huolettaa välillä kovat vihlaisut alavatsassa. Yleisimmät tiedossa olevat syyt ovat sikiöstä johtuvat tekijät (esimerkiksi sikiön kromosomipoikkeavuudet odottajan kohdun tai kohdunkaulan kanavan rakenteelliset ongelmat (esimerkiksi myoomat odottajan hormonaaliset syyt (esimerkiksi hoitamaton diabetes tai kilpirauhasen vajaatoiminta infektiot, lisäntynyt tukostaipumus ja ulkoiset syyt (esimerkiksi tupakointi, alkoholinkäyttö tai ylipaino). Erikseen pyysin vilkaisemaan istukkaa ja niinhän se oli, etinen istukka osittain kohdunsuun pällä. Onko olemassa tietty riskiryhmä keille näin tapahtuu vai pelkästän ärimmäisen huonoa tuuria? Etisistukka alkaa tyypillisimmin vasta toisen raskauskolmanneksen lopulla tai kolmannen kolmanneksen alussa aiheuttamaan oireita kuten veristä vuotoa. Katri Tuura kätilö Hyvinkän sairaala Synnytys ja naistentaudit kysymys: Hei! Lisätutkimukset ovat tarpeen, mikäli jälkivuoto pitkittyy, muuttuu pahanhajuiseksi tai alavatsa kipeytyy. Olen todella ihmeissäni, että hormonia on vielä noin paljon, vaikka vuoto on ollut runsasta ja kestänyt pitkän! Kohdun kaulakanavan tarvitsee olla auki vain muutamia millimetrejä, että kuukautisvuoto tai varhainen keskenmeno päsee vuotamaan kohdusta ulos. (vaikka ON verenvuotoja ja näköjän taipumusta viitaten edelliseen?) onko näin.

Vuodot alkuraskaudessa: Hieronta ei seksi ruskea vuoto raskaus

Pahoittelen, että vastaus on viivästynyt, oletkin luultavimmin saanut jo apua tilanteessasi. Onko mahdollista, että raskaustesti näyttä edelleen haaleaa plussaa tuon keskenmenon vuoksi eli voiko minulla olla edelleen raskaushormonia elimistössäni tuosta johtuen? Nyt olen raskaana,. Ovatko kovat alavatsa kivut (vihlaisut, kipu kestä alle minuutin mutta on todella kipeä) normaaleja näin alussa?

Hieronta ei seksi ruskea vuoto raskaus - HUS

Pahoinvointi on tavallinen ja vaaraton raskausoire. Vastaus: Hei, Pidän epätodennäköisenä, että kolposkopia ja otetut raakel liekki porno kuiva pillu koepalat johtaisivat keskenmenoon. Tämän kaiken keskellä olen henkisesti erittäin uupunut ja epätoivoinen.

0 Svar till “Hieronta ei seksi ruskea vuoto raskaus”

Jätä vastaus

Sähkö posti osoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *